Home
Blank


TVSoest

Home

Contact

Cabrio 2016

Queen tribute band QUEEN FOREVER gebruikt geen orkestbanden en speelt dus alle songs 100% live. En daarbij, QUEEN FOREVER klínkt niet alleen als de originele band, de looks en de presentatie zijn zeker ook zeer overtuigend. Een Queen tribute valt of staat natuurlijk met een excellente Freddie Mercury. Met Timothy Drake, Brian May, Jouke Westerhof en zangeres Linda Kinsbergen. Binnenkort een nieuwe show onder de naam "I want to break free"

  

Queen forever Tribute band Deel 1

Compilatie

deel 1

FOTO'S

Queen forever Tribute band Deel 2

klik

Volgende

Terug Chr. Karafillaki

Queen forever Tribute band Deel 3

Queen forever Tribute band Deel 4

Queen forever Tribute band Barcelona

Queen forever Tribute band Toegift

Queen forever Tribute band korte samenvatting

Queen forever - Tribute band

Rapalje - Celtic Folk Night

Rapalje Celtic Folk Night


Stampende jigs en reels, gevoelige ballades en een vleugje heavy metal nemen je mee door Schotse hooglanden, Ierse vlakten, taveernes en herbergen.

Tweeduizend jaar geleden werden de Kelten verdreven van het vasteland van Europa. Alle Kelten? Nee, een band bleef dapper weerstand bieden aan de toestroom van nieuwerwetse pop en rock en vond zo zijn eigen plek in de wereld van de moderne muziek. Gewapend met niets dan hun instrumenten en hun stem trekt Rapalje op strooptocht langs clubs, podia en theaters zover het oor reikt.

Rapalje speelde vanavond in jouw favoriete herberg Cabrio tijdens de Celtic Folk Night. Je wordt welkom geheten door je vrienden, de bierkruiken zijn gevuld en de whiskyfles staat op tafel. Je hoort bij de ruige mannen en schone deernes die thuis horen in de Schotse Hooglanden.

Dieb (vocals/violin), David (thin whistle/highland pipes/border pipes), Marceál (vocals/gitouki/box/bodhrán/mouthorgan/ tea-chest bass) en William (vocals/ gitouki/ tea-chest bass)

  

FOTO'S

Dancing

Queens

(fragmenten)

Whiskey In The Jar

Loch

Lomond

Compilatie

deel 2

Een toegift

iedereen is

blij

klik

Spelen met vuur

Reinier Sijpkens is

er ook