HomeBlank

TVSoest

Home

Contact

Cabrio 2016

Het JeugdOrkest Nederland (JON) is het leukste en beste jeugdsymfonieorkest van Nederland! In het JON spelen ongeveer 85 jongeren van 14 tot en met 19 jaar uit het hele land. Veel orkestleden gaan uiteindelijk aan de slag in een professioneel orkest, dus als je toekomstmuziek wilt horen moet je bij het JON zijn. Met fris orkestspel geven de enthousiaste orkestleden elk concert weer een prikkelend betoog voor de klassieke muziek. Vaste dirigent Jurjen Hempel.

Martijn Padding

Martijn Padding (Amsterdam, 1956) studeerde compositie bij Louis Andriessen en muziekwetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Thans is hij docent en hoofd van de compositieafdeling van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Padding heeft een fascinatie voor helderheid en tegenstellingen tussen het logische en het onlogische. In zijn werk zoekt hij de listigheid in plaats van het grote gebaar.

Hoewel zijn stukken vaak een muzikaal technisch uitgangspunt hebben, is in toenemende mate een theatraal element in zijn werk aanwezig. In zijn recente werk staan zijn kenmerkende hoekigheid en kernachtige harmonisch gestructureerde taal minder op de voorgrond. Onlangs werd bekend dat Padding de Johan Wagenaar oeuvre prijs 2016 heeft gewonnen die in december 2016 zal worden uitgereikt in Den Haag.

  

JeugdOrkest  Nederland (JON)

  

FOTO'S

Martijn Padding

Entrance

Vervolg

Vorige

T

Slavische dans

nr. 8

Antonín Dvořák

Cabrio 2017

Nils Fischer & Timbazo Rumberos a Montón

Een interactief uitgelaten Latin feest voor iedereen - voor dansers en luisteraars!
‘Horns blaring, percussion faster than the speed of light and singers just spitting fire!’ (Salsapower).
Timbazo is een wervelende latin-band die garant staat voor een uitbundig dansfeest. De internationale groep verenigt de intensiteit van de Cubaanse timba met jazz en ‘salsa dura’. De bandleden zijn afkomstig uit Colombia, Cuba, Nederland, Duitsland, VS, Puerto Rico, Venezuela en Curaçao.

  

The Dutch Eagles:

A California Summer Night

In een avond vol hoogtepunten uit het werk van Eagles en illustere genre- en tijdgenoten wordt u meegenomen naar het California van de 70’s. Met ruim 25 gitaren op het podium, 6 loepzuivere vocalen en vooral heel veel plezier en overtuiging brengen de Dutch Eagles deze tijdloze muziek schijnbaar moeiteloos tot leven. Band: Arto Boyadjian (gitaar & zang), Dennis Allaert (gitaar, percussie & zang), Jaco van der Steen (bas & zang), Ruben van Mastrigt (keyboards & zang), André Kemp (drums & zang), Dennis Wind (gitaar & zang)

Midzomer Meezing Festival

Een zinderende zomeravond in Cabrio vol zang, swing en meezingplezier!

Smartlappenkoor De Vallende Traan zet een feestelijk meezingfestival op poten met diverse koren uit de regio zoals Dameskoor Eigenwijs (Soest) en Rose et Rouge (Baarn), en een swingende band.

  

'Een grote blote man'

(Meike van de Linde)

Cabaret singer/songwriter Laura Overbeeke

The Jazzorchestra of the Concertgebouw

o.l.v. Henk Meutgeert

solist gitarist Stochelo Rosenberg

Deel 1

  

Promo

Knock on Wood

Rotaryclub

Soest-Baarn

 Voor de 4e keer in successie een muziekfeest

FOTO'S

Knock on Wood

Korte versie

Pink Floyd Project

Foto's

Pink Floyd Project

Deel 2

  

Cabrio 2018

Opening seizoen

2018

Opening en plannen

Opening horeca

Pink Floyd - Comfortably Numb

 Rock the Opera  fragmenten

Deep Purple - Fireball

Alannah Miles - Black Velvet

Led Zeppelin - Stairway to Heaven

The Rolling Stones - Paint it Black

Deep Purple - Woman from Tokyo

Queen - We are the Champions

Pink Floyd - Shine of you crazy diamond

Queen - Who wants to live forever

Europe - Final Countdown

The Police - Every Breath You Take

Pink Floyd-Brick in the wall

Deep Purple - Black Night

Deep Purple - Black Night

 Prague Philharmonic

De sfeer en kracht van de originele songs, gecombineerd met een spectaculair orkestgeluid, unieke interpretatie en overgave brengen de grootste rockhits naar een nieuwe dimensie. Deze uitvoering wordt als baanbrekend beschouwd en bekoort al jarenlang alle Rockfans in heel Europa. Onder leiding van Friedemann Riehle.